Cykelungar

Cykelungar
Utan dessa underbara ungar ingen cykelmamma:)

fredag 18 februari 2011

I Gotta feeling

Fredagkväll, kaffe, musik och lite bloggande.
Har varit en rolig vecka som började i söndags med FK Trampens årsmöte, där jag fick äran att bli Trampens nya ordförande. Veckan fortsatte med Vincents födelsedag på måndagen, styrelsemöte på tisdagen, genomgång av gamla styrelseprotokoll, verksamhetsberättelser och annat som kan vara bra att känna till på onsdagen, torsdagen kanske inte var så kul med någon släng av magåkomma och så fredag med Fia med dult. I morgon blir det klädinhandling och städning. För övrigt har väl veckan varit som vanligt med jobb, skjutsande, matlagande och lite allmänt plockande.
Det är ljust när jag går upp om morrnarna nu (beror inte på att jag går upp senare) och fortfarande ljust när jag lämnar jobbet, iaf om det blir i någorlunda vettig tid, alltså före 19. Många bloggande cyklister verkar vara på sydligare nejder och Proffskarusellen har dragit igång igen, kan man våga tro att det närmar sej vår?
Nu är det bara sju veckor kvar till vår tävlingssäsong drar igång och två fina helgläger finns inplanerade innan dess. Tävlingsprogrammet är i princip spikat, tävlingskläderna har kommit och arrangemangsgruppen jobbar på med våra tävlingar Skånes 2-dagars den 11-12 juni, Färs & Frosta Elit-GP den 22 juli samt vår Allianstävling den 18 maj.
Ungdomarna tränar och har kul och det känns som om det kommer bli en fin säsong för FK Trampen även i år.
"I Gotta Feeling" it´s gonna be a good season:)