Cykelungar

Cykelungar
Utan dessa underbara ungar ingen cykelmamma:)

fredag 22 juli 2011

Färs & Frosta Sparbank Elit GP

Alltså det regnar inte på Färs & Frosta Sparbank Elit GP, för det har det aldrig gjort när jag varit där, men när man tittar ut just nu känns det ju inte så hoppfullt. Känns som det nog blir mkt kaffe och kakor och läsk och annat smått och gott som inte blir sålt. Men nu ska man inte vara pessimist och tittar man på både yr.no och klart.se så ser det genast både ljusare och torrare ut.

Jag tror att vi kommer få en riktigt fin tävling mitt i centrum av Södra Sandby i kväll med några av Sveriges absolut bästa GP:åkare på plats. Kvällens tävling är ju avslutning på det 3 dagar långa Skånska GP-dagarna som inleddes i Staffanstorp i onsdags och igår gick i Eslöv. Har inte haft möjlighet att själv vara där men det verkar ha varit bra tävlingar och rätt så jämt mellan de tre stora lagen Borås CK, CK Cykelcity.se och Nordic Eco- Vallentuna Cycling Team. Med ett startfält på 50 cyklister blir det rätt tuff körning. Alla vill vara med längst fram och ingen vill bli avplockad:)
Jag tror att kvällens tävling kommer bjuda på snabbaste och snyggaste cyklande mastern som skådats på Svenska cykeltävlingar. Risken är väl att cyklisterna aldrig vill släppa mastern men om de kör riktigt fort kan de nog få en kram vid prisutdelningen. 
Sparzanza med "Follow Me" en skön, tung låt men inte med något GP-tempo precis:) Men kanske lagom tempo för mastern och det är ju just det cyklisterna ska göra då "Follow Me"