Cykelungar

Cykelungar
Utan dessa underbara ungar ingen cykelmamma:)

tisdag 7 februari 2012

.....snart är det vår och vi får nya kläder

Måste säga att jag tycker det blev bra.
Och för er som funderar på att byta utseende på tävlingsdressen och skaffa lite fler sponsorer, gör inte det. Eller jo visst gör det, men räkna med att det kommer ta mycket mer kraft, tid och energi än du någonsin kunde tänka dej och så se till att du har en Thomas Jacobsson som med stort tålamod håller ihop allt och får det att bli så som medlemmarna önskade.
Hoppas denna bild och det faktum att en ordförande har som mest att göra när cyklisterna vilar, eller i alla fall inte tävlar, är svar nog på varför jag inte bloggat. 
FK Trampen går mot en säsong med fyra damjuniorer, sju herrjuniorer, två återvändande elitåkare, som vill ha Trampen som sin svenska hemmaklubb, våra duktiga ungdomar och en hel hög med veteraner/motionärer som tycker att våra söndagsturer är så trevliga:)
Det är hur kul som helst men inget gör sej av sej själv och det ligger mycket arbete och fram för allt engagemang bakom att det ser så ljust ut för Trampens framtid. Det är inte jättemånga som jobbat för att detta ska bli verklighet men de har jobbat desto mer målinriktat. Nu gäller det bara att fortsätta med det goda jobbet och se till att drömmar och visioner blir verklighet utan att någon tröttnar på vägen. Det är inte alltid lätt men det är otroligt kul och givande. Och något som också är kul är att jag och min älskade Johan efter 22 års uppehåll sitter och svettas bredvid varandra på var sin TC igen. Jag har äntligen valt att cykla igen efter att inte tagit ett tramptag sedan oktober. Har till och med fått ihop en riktigt bra spellista där denna låt finns med för att avnjutas under nedrullning:
"Svalkar vinden" med den Svenska Björnstammen